Trouwringen aanvliegen

Trouwringen aanvliegen

Om de mooiste dag van uw leven nog romantischer en spectaculairder te maken kunnen wij uw trouwringen laten aanvliegen door 1 van onze roofvogels of uilen.

Tijdens het aanvliegen word u begeleid door 1 van de valkeniers terwijl de andere valkenier de roofvogel naar keuze “los” laat. U kunt zelf kiezen met welke kleur(en) lint uw trouwringen worden aangevlogen.
Na het aanvliegen zullen de valkeniers “buiten” blijven wachten zodat u na de ceremonie nog tijd heeft om op de foto te gaan met de roofvogel, en zodat ook de gasten van dichtbij de roofvogel kunnen fotograferen, filmen etc.

Voor het aanvliegen van de trouwringen plannen we altijd een kennismaking, gecombineerd met een oefenmoment op onze Roofvogelhoeve.

Prijs voor het aanvliegen van uw ringen:

Soort: Kerkuil of Amerikaanse woestijnbuizerd
Prijs: €250,- (exclusief BTW en reiskosten €0,35 per km)

Soort: Amerikaanse zeearend
Prijs: €325,- (exclusief BTW en reiskosten €0,35 per km)

 

Roofvogels tijdens uw bruidsfotoshoot

U kunt kiezen uit max. 5 verschillende roofvogels, zoals buizerds, uilen, valken en onze Amerikaanse Zeearend die gebruikt kunnen worden tijdens de fotoreportage of filmopname op een door u uitgekozen locatie.
Dit aanbod is enkel te boeken icm het aanvliegen van uw trouwringen.
Max tijdsduur: 2 uur (1 locatie)
Prijs €175,- exclusief BTW en reiskosten (€0,35 per km)

 

Bruidsmake-up op uw mooiste dag

Op de mooiste dag van uw leven wilt u er natuurlijk stralend uit zien.
Een goede make-up en mooi kapsel zijn hierbij onmisbaar.
Gerlinda heeft ruime ervaring in de bruidsmake-up, en kan u ook op deze dag voorzien van de juiste make-up en een mooi bruidskapsel.

Wilt u beide diensten afnemen dan hebben wij hiervoor een speciale pakketprijs.

 

Sleutels en objecten aanvliegen

Krijgt u een nieuwe woning, bedrijfspand of heeft u een andere object wat u door een roofvogel of uil wilt laten brengen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Laat uw sleutels of objecten op een bijzondere manier aanvliegen zodat het een spectaculaire en onvergetelijke gebeurtenis wordt voor u en uw gasten.